Drob de pui

de dakris in Pui, 15 Apr 2012 | 15168 vizualizari

 

Paste fericit!

 

INGREDIENTE

  • 600 g ficatei pui
  • 600 g inimi si pipote
  • 7 oua
  • 8 fire usturoi
  • 6 fire ceapa
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • condimente pt drob (Fuchs)
  • sare, piper, foi dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui:

Se pregatesc 2 craticioare cu apa, cateva boabe piper si 2 frunze dafin fiecare. In una se pun ficateii, in cealalta inimile si pipotele. Dupa ce s-au fiert se scurg, se toaca marunt (eventual la robotul de bucatarie) si se amesteca cu 5 oua intregi si 2 albusuri si verdeata tocata marunt. Se condimenteaza si se aseaza intr-o forma de cozonac tapetata cu hartie de copt si 6 forme de briose unse cu ulei. Se ung cu 2 galbenusuri si se introduc la cuptor, la foc mediu, pana se rumenesc un pic (35-40 min).

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

dakris 1

17.04.2012, 11:39

multumesc, Diana!

Bucatarel 1

16.04.2013, 14:59

..cred ca fac si eu ! multumim

dakris 1

22.04.2013, 22:43

cu drag, Bucatarel!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Drob de pui in foietaj